PDO draadlift



Draad opheffen, PDO draden, COG.

Behandelingen met draden of draadliften zijn een doeltreffende methode om het gezicht en de hals te liften. Er worden zeer goede resultaten bereikt zonder de bijwerkingen van een klassieke chirurgische ingreep.

Er is nog steeds geen uniforme overeenstemming over de term. Daarom zult u in de pers en op internet een grote verscheidenheid van termen tegenkomen die allemaal hetzelfde betekenen: Draadjes, PDO draadjes, COG draadjes, muntjes, enz.

De naam BOB hechtdraad komt het dichtst bij de zaak. PDO vanwege het materiaal polydioxanon, dat een scheurvast, op lange termijn resorbeerbaar hechtmateriaal voor chirurgische ingrepen is. Dit betekent dat de draden na verloop van tijd in het lichaam worden afgebroken, maar dat het “ondersteunende effect” kan worden gehandhaafd door collageenvorming op deze punten.

Er zijn verschillende PD0-draden: gedraaid, glad, 3D, 4D, met weerhaken, enz. Dit is natuurlijk logisch, zodat het gebruik van de speciale draad ook het gewenste resultaat oplevert.

Voorwaarde voor succes is natuurlijk in de eerste plaats goed materiaal, waarbij het bestempelen van een bepaald merk als het “non plus ultra” meestal onzin is, omdat de voorschriften voor de produktie en de goedkeuring zeer vergelijkbaar zijn. Zoals bij elke goede behandeling, gaat het om de interactie tussen het materiaal en een ervaren behandelaar.

De beste manier om een lift te benaderen is een consultatie. Bel ons en maak een afspraak: +49-221-30194966. U kunt uw afspraak ook direct online maken.

Wat behandelen we met een PDO draadlift?

  • Wang Sectie
  • Middengezicht
  • Bovenlip
  • Wenkbrauwen m. E.
  • Chin
  • Hals
  • Decolleté
  • Neus
  • Slappe wangen

Het voorhoofd mag niet worden behandeld met hechtingen. Botox of hyaluron is hier het middel bij uitstek.


Meer informatie vindt u in onze FAQ over draadlift



Wir nehmen uns Zeit


Das Wichtigste bei einer Behandlung ist Zeit. WIr nehmen uns die Zeit Ihnen zuzuhören, Ihre Wünsche zu verstehen und die Zeit diese gut umzusetzen.


Wir sind spezialisiert


Wir sind auf die Behandlungen die wir anbieten spezialisiert. Wir machen nichts anderes und von daher haben wir diese Behandlungen hunderte Male angewendet.


Sie bekommen mehr


Mit Ihrer Bonuskarte, Vipkarte und unseren weiteren Goodies erhalten Sie vergünstigungen und kostenlose Behandlungen. Treue lohnt sich bei uns.

Adresse:
HYALVOMED-AACHEN
Harscampstr 81
52062 Aachen

Tel: 0241-59036837
Email: [email protected]

Impressum:
HYALVOMED UG haftungsbeschränkt
Geschäftsführer: Hans Woocker
Wallrafplatz 2-4
50667 Köln

Kontakt
Tel: 0241-59036837
Email: [email protected]

USt-IdNr DE290903170
Steuer-Nr: 203/5753/0840
HRB 79388

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 18:00

Zaterdag
09:00 – 16:00

Betaal ter plaatse contant of met:



Afspraak online maken

terminbuchen

HYALVOMED op Facebook


Liefdadigheid



Wij steunen de Vereniging ter ondersteuning van kinderen met kanker.charity-big

 


Je zult op deze website geen vlaggen vinden zoals “Queer”, “Gay”, “Female”, enz. Waarom? Liefde verdient altijd respect. Bij HYALVOMED is iedereen welkom, ongeacht huidskleur, oogkleur of haarkleur – en het maakt niet uit van wie je houdt of hoe je leeft.

Copyright by Hyalvomed 2020. All rights reserved.

Open chat
Chat met ons