8-puntslift – draadlift in Aken


Bij de 8-punts facelift worden hyaluronzuurdepots op 8 strategische punten van het gezicht geplaatst, één voor elke gezichtshelft. Dit zorgt voor een natuurlijke, complete facelift. Verzonken of verslapte delen krijgen weer volume, rimpels en fijne lijntjes worden verminderd, de bloslijn krijgt weer stevigheid en zo krijgt het gezicht weer contour, expressie en jeugdigheid. Er vindt een volledige, positieve verstrakking van het gezicht plaats, een “facelift zonder scalpel”.

Deze methode, die is ontwikkeld door de Braziliaanse arts Mauricio de Maio, wordt steeds populairder vanwege haar doeltreffendheid. Na de injectie verbetert het effect gedurende de eerste twee weken. Afhankelijk van de levensstijl duurt het effect tussen 8 en 16 maanden.

De behandeling is pijnloos en kan binnen een uur worden uitgevoerd. Vóór de behandeling vinden de anamnese en het consult plaats. Tijdens het consult worden het boven-, midden- en ondergezicht objectief beoordeeld op structuur, proporties en symmetrie. Hieruit wordt een therapieconcept voor het gehele gezicht ontwikkeld.

Wilt u er jeugdiger uitzien met een volledig natuurlijke look? De 8-puntentechniek herstelt het gezichtsvolume en de contouren die in de loop der jaren zijn vervaagd, uitgezakt of verloren gegaan. De resultaten van de 8 punten lift zijn onmiddellijk zichtbaar.

De 8-punts lift is geschikt voor u als u de eerste of gevorderde huidverslapping heeft. Huidverslapping komt voor in de vorm van:

  • Huiduitstulpingen of verslapping van het gezicht
  • Vermoeide blik onder de ogen
  • Wangvorming langs de kinlijn (hangende wangen)

De posities van de 8 punten (8 punten per zijde van het gezicht) zijn uiteraard een algemene richtlijn en moeten voor elke patiënt nauwkeurig worden aangepast. Daartoe worden voor elke patiënt tijdens het voorafgaande consult de individuele punten bepaald om in elk geval het beste resultaat te bereiken.

Vraag een vrijblijvend consult aan ons instituut. Bel ons voor een consultatie afspraak of als u vragen heeft op +49-221-30194966

De punten in de 8-punten facelift
8-point
1 & 2: Jukbeenderen / Opbouw: Een kleine hoeveelheid volume in het jukbeengebied en lifting van de nasolabiale plooien.

3: Traanbuis / middengezicht: vermindert het volumeverlies onder de ogen en gaat vermoeide ogen tegen.

4: Nasolabiale plooi naast de neus: naarmate men ouder wordt, wordt deze zone zeer verdiept. Een lift in deze zone heeft een verjongend effect en gaat bovendien de nasolabiale plooien tegen.

5: Mondhoeken: De mondhoeken die naar beneden bewegen geven vaak een trieste, soms zelfs onvriendelijke aanblik. Dit wordt verholpen door het punt te bewerken.

6: Voorste kinlijn: het verlies van volume in de kinzone, de wangen en de vorming van de “doorzakkende wangen” / onderkin wordt tegengegaan door dit punt te behandelen.

7. kaaklijn: Bij het ouder worden veranderen de kaken van hoek. Bovendien beginnen de wangen te verslappen en ontstaan er zogenaamde “doorzakkende wangen” en uitstulpingen in het hele gebied van de kinlijn. Door het 7e punt en het 8e punt te behandelen, worden deze omstandigheden van het verouderingsproces behandeld.

8. Volume van de onderwangen: in het volume van de onderwangen treedt verslapping van het weefsel op en verliezen de wangen een deel van hun natuurlijke vorm. Door dit punt te behandelen, worden de wangen strakker en krijgen ze hun natuurlijke nerf terug.

8 punts lift met 1 ml hyaluron?
We worden steeds weer gevraagd voor een 8 punts lift met 1 ml hyaluron. Dit is waarschijnlijk ook omdat dergelijke behandelingen worden aangeboden. Het is duidelijk dat een 8-punts lift met 1 ml hyaluron helaas niet mogelijk is. Om een goed resultaat te bereiken, moeten 16 punten (8 punten per gezichtshelft) worden behandeld met 0,1 – 0,2 ml hyaluron, afhankelijk van het punt. Dat maakt 1.6 ml hyaluron voor 16 punten met 0.1 ml. Het is dus niet mogelijk met een hoeveelheid van 1 ml hyaluron.

Patiënten getuigenissen / meningen van klanten over de 8 punts lift:

  • Ik was totaal sceptisch. Maar toen mijn linkerkant van het gezicht eerst werd gedaan en ik de directe vergelijking zag, was ik helemaal overtuigd. Dank je.
  • Mijn vriend heeft een klassieke facelift gehad. Ik zie er beter uit met de zachte en kan toch op vakantie gaan met wat ik gespaard heb.
  • Ik zie er 10 jaar jonger uit.
  • ONGELOOFLIJK RESULTAAT!!! Gewoon goed!!! Ga zo door!!!

Veel gestelde vragen:

Is de 8-punts lift geschikt voor mij?
Als u ouder bent dan 35, en vooral als u merkt dat uw gezicht is uitgezakt of zelfs is gaan hangen, zal deze techniek waarschijnlijk voor u werken. Als de verslapping van uw gezicht bovengemiddeld is, is deze techniek ook goed voor u, maar moet ze misschien met andere technieken worden gecombineerd. Wij geven u hierover graag gratis advies. Geef ons een belletje op:

Als u jonger bent dan 35 jaar, raden wij de 4-puntslift aan om de hierboven beschreven verouderingsprocessen tegen te gaan en meer jeugdigheid te verkrijgen.

Wanneer zal ik resultaten zien?
U zult onmiddellijk resultaat zien en ook tijdens de behandeling.

Hoe lang blijven de resultaten?
De resultaten houden gewoonlijk 12-18 maanden aan. Wij adviseren een “touch up” na 6-8 maanden om de resultaten te verlengen.

Is het duur?
De 8-punts lift vereist een relatief “kleine” hoeveelheid hyaluron om het maximale liftende en opvullende effect te bereiken. Ook hier proberen we u de beste prijs te geven.

Hoe lang duurt de behandeling?
De behandeling, inclusief consult en analyse van de afzonderlijke punten, duurt ongeveer 60 minuten.

Doet het pijn?
Niet echt. We verdoven de afzonderlijke punten en meestal voelt u slechts minimale prikjes en een kort gevoel van druk.

Ben ik daarna geschikt voor de maatschappij?
De meeste mensen zijn onmiddellijk klaar voor werk en sociaal leven na de 8-punts lift. Er kunnen kleine blauwe plekken ontstaan als er een neiging is, maar deze kunnen zonder problemen worden bedekt.

Is deze 8-punts lift ook voor mannen?
Ja, de 8-punts lift is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bij mannen liggen de afzonderlijke punten iets anders.

Als u vragen heeft over het aanbod, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen: +49-221-30194966



We nemen de tijd


Het belangrijkste in een behandeling is tijd. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren, uw wensen te begrijpen en ze goed uit te voeren.


Wij zijn gespecialiseerd


Wij zijn gespecialiseerd in de behandelingen die wij aanbieden. Wij doen niets anders en daarom hebben wij
deze behandelingen al honderden keren toegepast.


Je krijgt meer


Met uw Bonus Card, Vip Card en onze andere goodies, krijgt u kortingen en gratis behandelingen. Loyaliteit loont bij ons.

Adresse:
HYALVOMED-AACHEN
Harscampstr 81
52062 Aachen

Tel: 0241-59036837
Email: [email protected]

Impressum:
HYALVOMED UG haftungsbeschränkt
Geschäftsführer: Hans Woocker
Wallrafplatz 2-4
50667 Köln

Kontakt
Tel: 0241-59036837
Email: [email protected]

USt-IdNr DE290903170
Steuer-Nr: 203/5753/0840
HRB 79388

Openingstijden

Maandag – Vrijdag
9:00 – 18:00

Zaterdag
09:00 – 16:00

Betaal ter plaatse contant of met:



Afspraak online maken

terminbuchen

HYALVOMED op Facebook


Liefdadigheid



Wij steunen de Vereniging ter ondersteuning van kinderen met kanker.charity-big

 


Je zult op deze website geen vlaggen vinden zoals “Queer”, “Gay”, “Female”, enz. Waarom? Liefde verdient altijd respect. Bij HYALVOMED is iedereen welkom, ongeacht huidskleur, oogkleur of haarkleur – en het maakt niet uit van wie je houdt of hoe je leeft.

Copyright by Hyalvomed 2020. All rights reserved.

Open chat
Chat met ons